KUGG PEARL 18k Žlté Zlato Náušnice Prírodné Sladkovodné White Pearl Náušnice, Handmade Šperky, Dlhé Náušnice Kvapka pre Ženy

(0)
€142.36

Kategória: Náušnice
Farby:

PRODUKT VÝUČBY

Kov: 100% Reálne 18k Žlté Zlato

Pearl Typ: Prírodné Sladkovodné White Pearl

Pearl Trieda: AAAAA

Pearl Veľkosť: 7.5-8 mm

Náušnice Štýl: Módne Ženy Prírodné Pearl Náušnice Kvapka

Zárukou Vysokej Kvality

Povrchová úprava: podľa ručné

Package: Papierové alebo Plastové Okno, Ostatné balík, vyžiadaná je k dispozícii.

Package Zahrnuté: 1 pár náušníc s náušnice box

ZOBRAZIŤ PRODUKT

MODEL SHOW

PACKAGE

ZNAČKA ÚVOD

Kvalita Perly, Priamo od Zdroja Každý príbeh má začiatok.Objavte, ako KUGG začala v roku 2008 a rástla do globálneho návrh domu na čele inovatívne pearl šperkárstvo a odborné zručnosti.KUGG je dobre známe po celom svete Pearl šperky značky, je komplexný podnikový integrácie suroviny obstarávania, výroby dizajn, a maloobchodné služby.KUGG darí s nekonečné množstvo vášne vo všetkom, čo robíme.

NÁŠ CIEĽ

Naším cieľom je poskytnúť zmysluplný zážitok z nakupovania.Počnúc náš dobre informovaný zákazník službu špecialistov, náš proces vrcholí s bezchybné doručenie.Dopravu bezkonkurenčné spracovanie a nadčasovú eleganciu, naša perla šperkov pozvať, aby ste sa pridať v finálnymi a zreteľne prispôsobiť svoj dizajn voľbou.

VYTVÁRAME

Vytvárame všetky šperky v dome a zabezpečiť, že každú objednávku dodržiava najvyššie štandardy pearl kvality sú k dispozícii kdekoľvek.Náš kreatívny proces začína s starostlivo vybrané, ruka-vyzvednout perly, priamo zo zdroja.S kontrolou kvality a výroby na mieste,zabezpečujeme len najkvalitnejšie šperky sú ponúkané na našich klientov – vždy na bezkonkurenčne výhodné ceny.

DODÁVAME

Dodávame každej objednávke v elegantné a reprezentatívne šperky box, kompletný s oficiálnym certifikátom pravosti.Náš zdarma, poisteného možnosti doručovania prostredníctvom www.cofita.sk prepravy alebo iné prepravné chcete zabezpečiť, aby váš balík prišiel načas a bez obáv.

Sku: w1410

Špecifikácia
  • Kovové Pečiatky - 18k
  • Jemné alebo Módne - Jemné
  • Náušnice Štýl - Móda Ženy Prírodné Pearl Náušnice
  • Náušnice Typ - Drop Náušnice
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kovy Typ - Rose Gold
  • Hlavný Kameň - PERLA
  • Položka Hmotnosť - 2g
  • Pearl Typ - Sladkovodné Perly
  • Štýl - TRENDY
  • Príležitosti - Strana, Ženy Výročie Svadby Zapojenie Narodeninovej Party
  • Číslo Modelu - MJE-0010
  • Pohlavie - ŽENY
  • Certifikát - Áno
  • Typ Certifikátu - Tretia Strana Hodnotenie

Značky: rose páva náušnice, odšťavovač tajomstvo mje 1914, mje 2955 čip, rose železa náušnice, zosilňovač mj15024, tranzistor mji 13009, tranzistor 13009 br, mje achát oči, rose hrozna náušnice, falošné ružové zlato náušnice.

Hodnotenie Zákazníkov

Môžete tiež rád

€6.71 €3.69
(0)

Materiál:100% 925 sterling silver kovové obsahuje 92.5% striebra poznámka:v tejto položke je 100% 925 sterling silver, sme radi, ak môžete testovanie prostredníctvom miestneho testovacieho centra!

€19.56 €12.72
(0)

Popis produktu: ak mix objednávka viac ako $180, doprava zdarma: dhl,aramex, fedex alebo ems poznámka:v tejto položke je reálne 100% 925 sterling silver, sme radi, ak môžete testovanie prostredníctvom miestneho testovacieho centra! názov produktu: romantický roztomilý hviezdy, mesiac lásky, srdce kolo ucho pracka materiál:

€5.77
(0)

S925 podiel náušnice s mosadznými zirkón s imitácia perly prívesok náušnice 2021 hot predaj 1.podporujeme dropshipping 2. položky budú zverejnené v priebehu 3-4 dní po platba je dokončený.prosím, uistite sa, že vaše adresu je správne. 3. vaša objednávka vždy dodaný international post, air mail.to bude trvať asi

€2.08 €1.42
(0)

Ženy móda crystal simulované pearl strapec drop dlho visieť náušnice pre vintage zlatá farba brincos šperky

€2.57 €1.52
(0)

Materiál: zliatiny zinku farba: ako na obrázku package zahrnuté: 1 pár poznámky: vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. spätná väzba: 1. prosím, nechajte 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. 2. ak

€1 560.61 €1 404.55
(0)

Aeaw luxusné 1.0 ctw gf farba drop náušnice prírodné skutočný diamant svadobné 18k biele zlato pre ženy sme moissnaite výrobcov a prijať jewery vlastné. ak chcete, aby sa nové šperky s moissanite, vitajte, kontaktujte nás na vlastné.ďakujem. doprava položka(y) bude dodávaný do 3-5 pracovných dní po prijatí vašej

€19.67 €17.70
(0)

Popis produktu podmienka:brandem-nové módne zirkón stud náušnice, veľkoobchodných cien; značka : sinzry kameň :aaa+ micro kolo jasné cubic zirconia meterial : medi a mosadze príležitosti : svadby \ zapojenie \ datovania \návrh \ valentines day veľkosť náušnice:5.0*2.7 cm.

€5.90 €2.95
(0)

Informácie o výrobku materiál: mosadz, cubic zirconia váha: cca 2,8 g stav: 100% zbrusu nový vynikajúci plavidlá obsah balenia: 1pc krúžok, funkcie opp taška ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.odpovieme do 24 hodín.

€7.40 €5.18
(0)

Úloha 925 sterling silver šperky: to je najviac čistého striebra forme používa na výrobu šperkov, vedenie to krásne v priebehu času.pretože to je stabilný zliatiny, to nie je zmeniť farbu v priebehu času.šperky regulátory sú reálnejšieho.pri nosení, 925 striebro nie krvácať, alebo spadne pokožky. čistého striebra

€1.58
(0)

Veľkosť produktu proces: vákuové pokovovanie (ručné leštenie) farba: oceľová, čierna,zlatá materiál: nehrdzavejúca oceľ(titánové ocele) jeden hmotnosť: 1,6 g/ks kategória: 3*9mm(tvár šírka 3 mm, vnútorný priemer 9 mm) poznámka:1cm=10 mm,1 mm=0.0393 palec,1inch=25,4 očakávané mm vlastnosti: