2X Rozširuje Súbor, Priečinok 24 Vreckami, Čierna Akordeón A4 Zložka

(0)
€28.64 €50.26
Farby:

2X Rozširuje Súbor, Priečinok 24 Vreckami, Čierna Akordeón A4 Zložka

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Túto veľkú kapacitu právne veľkosť rozšírenie súboru priečinka (Veľkosť:13.19 inch x 9.25 palce, Šírka:1.96 inch-20.47 palca), ktorá je vhodná pre každodenné ukladanie a uchovávanie dokladov; upevnite obe Veľkosti A4 a Letter Veľkosť.Môže obsahovať približne 3000 listov a uchovať všetky súbory usporiadaná a organizovaná.S 24 samostatných kartami oddelení v každom priečinku, ktorý nechá vám dostatok priestoru na uloženie všetkých súborov na one-stop.

ROBUSTNÁ KONŠTRUKCIA: Vyrobené z top-end šetrné k životnému prostrediu Polypropylén(PP), aby sa zabránilo akejkoľvek prestávky alebo deformácie.Mylar konštrukcia s Drôtom Lemovanie Okraja posilňuje každý z vreciek pre spoľahlivú bezpečnosť a trvanlivosť.K dispozícii aj v právnej veľkosť, tieto list rozširuje súbor organizátor postaviť na opakované nosiť dlhšiu dobu používať.

Odolné Mylar posily line priečinok vrecká, ponúka spoľahlivé pridané silu.Rozširovanie súbor vrecká obsahujú 10 percent Kyseliny-free post-spotrebiteľ recyklovaného materiálu pre udržateľnosť.Jedinečný poly štítok odhaľuje oboch dokladu a označenie kartu, takže všetky vaše súbory jednoduché vybrať a vykonávať iné bežné zložky súborov lesk off.

ĽAHKÝ PRÍSTUP: Rozšírenie dno umožňuje dodatočné kapacity, a tiež ponúka možnosť postaviť sa na vašej pracovnej ploche, 24 vrecká spolu s malé farebné štítky, ktoré pomáhajú účinne klasifikovať súbory a pohodlne bezpečné obsah, a to akordeón priečinok, aby všetko s cieľom ušetriť váš drahocenný čas vybrať dôležité z neporiadok súbor hromadu.

farba:čierna

Materiál: pp plastu

Dekoratívne rainbow dizajn môže byť ľahko dať súbory v dátumy objednávky a ľahko sa dal zhrnúť, robí svoju prácu efektívnosti.

Ergonomický, moderný a praktický dizajn je ľahko vykonať, organizovaný všetky súbory v priebehu niekoľkých minút.

Prepravu dokumentov medzi úradom a klienta, ktorý spĺňa alebo z triede na študenta domov môže byť náročná úloha.

Lístky sú jemné a zabezpečiť, že zostanú chránené pri prechode z miesta na miesto, nie je vždy ľahké.

Výber správneho skladovania položka je nevyhnutný na udržanie dokumenty zachované.

Balenie Obsahuje:

2 x Priečinok Súborov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.cofita.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.cofita.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Sku: w1514

Špecifikácia
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Môžete tiež rád

€3.91 €2.73
(0)

74360 podrobnejší opis funkcie: 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 2. pocit je plynulý,jednoduché farby,žiadne jednoduché krehkého lomu 3. používa sa predovšetkým pre olejomaľbu,čínsku maľbu,kresbu,výtvarné umenie ect 4. to je základným nástrojom pre náčrt a kreslenie 5. to je najlepší darček pre

€7.32 €4.76
(0)

Funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality 1.tri špecifikácie. 0-150 mm hĺbka vernier strmeň; 0-200 mm hĺbka vernier strmeň; 0-300 mm hĺbka vernier strmeň.vhodné merať a vykonávať. 2.prémia kvality.vyrobené vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, odolné, nie je ľahké zlomiť.nie na ostré hrany na

€0.79 €0.48
(0)

Popis: odolný materiál: preferované nerezovej ocele a silikónový materiál, dobrý dizajn, bezpečné, odolné a praktické použitie, to je všetko, čo hľadáte. špeciálny dizajn: jednoduchý a veľkorysý výrobku vzhľad dizajn.malé slučky nožnicový má praktické funkcie. užitočné funkcie: študent nožnicový môžu

€1.15 €0.79
(0)

Zásielky 1. doprava po celom svete. (s výnimkou niektorých krajín, a apo/francúzskej polynézie) 2. objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. my len loď na potvrdenej objednávky adresy.vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. obrázky uvedené nie sú skutočné položky

€12.72
(0)

Popis: tento môj úloh, poskytuje dôležité pripomienky, ktoré by ste mali skontrolovať, keď ste pripravení, ak sa chcete pripojiť alebo odpojiť od rv.prichádza so zoznamom položiek, ako je znázornené. môj zoznam je vytlačený na biologicky odbúrateľného plastu, vhodné pre domáce zvieratá a ľudí.jeho jedinečný dizajn

€2.24 €1.30
(0)

Názov: obojstranná páska materiál: plast veľkosť: 7.5*3,5 cm pásky veľkosť: 6*8 mm farba: červená,oranžová,žltá,zelená,modrá,fialová obsah balenia:1 ks x dávkovanie poznámka: prosím, dovoľte 1-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. v dôsledku

€7.68 €3.84
(0)

Materiál: plast funkcia: graffiti ručne maľované elektronickej tabuli typ kresliace dosky: magnetické plastové rysovaciu dosku voľba veľkosti: 4.4/6.5/8.5/10/12/16 palec farebné prevedenie:čierna, modrá, červená, zelená, biela jednu farbu/multi color platné vek: deti (od 3 rokov)

€7.65 €3.59
(0)

Popis je vyrobený z materiálu pre čase a využitie.to má jednoduchý dizajn, ale veľmi praktické pri používaní, vám dáva dobrý pomocou skúseností.vhodné pre gouache maľba, akvarel, akryl maľby, olejomaľby a tak ďalej. funkcie - farba: čierna. - materiál: drevo + vlk vlasy. - veľkosť: cca 18.00x1.00x1.00cm/

€6.01 €4.81
(0)

Popis produktu produkt:materiál papier materiál:washi papier + offset kniha špecifikácia: 16 vzory x 10pcs = 160pcs/pack veľkosť:8x8cm hmotnosť: 107g sku: 6styles služby zákazníkom milí kupujúci, ďakujem za nákupy v yoofun.chceme, aby ste plne uspokojiť s našimi výrobkami.ak máte akékoľvek

€39.68 €20.24
(0)

Popis hľadáte 2023 čínsky nový rok peniaze vrecku?tovar vám bude dobrá voľba.táto položka je dobre vyrobená z premium papierové materiály a praktické použitie.svetlé farby a jemné vzory, aby to dekoratívne a praktické . funkcie - farba: červená -materiál:papier - veľkosť: 17.00x9.00x0.20 cm/6.68x3.54x0.08in -červená

€19.01 €11.79
(0)

2022 nástenný kalendár - mesačný kalendár 2022,kalendár s oddelenými,písací stôl kalendár nástenný kalendár s písaním bloky a dátumy 2022-2023 nástenný kalendár prehľad - v tomto roku 2022 nástenný kalendár obsahuje 18 mesiacov od januára 2022 - jún roku 2023. dostatok rozhodol písať bloky - veľa písať bloky