Módne Dale Chihuly Štýl Závesné Dosky Múr Umenia Pre Múzeum Galéria Deco ..

(0)
€1 258.10 €1 677.45

Kategória: LED Žiarovky
Farby:

Módne Dale Chihuly Štýl Závesné Dosky Múr Umenia Pre Múzeum Galéria Deco

Veľkosť:rozsah od asi D20cm - D50cm

(1Set=10pcs, ak potrebujete viac počítačoch, môžete nás kontaktovať.A doska je úplne ručne vyrobené, tak to nemôže byť 100% rovnaké ako fotografia zobrazená)

Tip: Táto ručne fúkané sklo art steny misy~stôl tanier bez svetelných zdrojov .Môžete použiť pozornosti, a vyzerá to strašne trblietavé a priesvitné.

Pracovného Procesu a inštalácia

Ak naše výrobky sa nachádzajú priaznivé pre vás, viac informácií bude zaslaný na vás ,ako sú: Cena, Špecifikácia, balík, dodacie lehoty a doprava ,atď..špecifikácie, farby, štýl môže tiež byť vyrobené podľa vašej požiadavky.

FAQ 1 Sú tieto kúsky sú k dispozícii v rôznych farbách a veľkosti?

Áno.Máme farba grafu pre váš odkaz ,náš dizajnér tiež môže rozvíjať farbu, ktorá sa vám ponúka.Veľkosť sa dá prispôsobiť. 2 Sú tieto sklenené predmety rozbité ľahko počas pôrodu ?

Používame nežnej malé písme a polyfoam vyplniť prikrývky, andpacked s drevenými prípade,že tento druh balenia môže, aby sa výrobky bezpečné počas dodanie.Nebojte sa!Tiež bude mať možnosťou výmeny byť zaslané. 3 Sa vám prijímame platobné Karty Visa,Paypal ,atď.platba ?

Sme všetci urobili business T/T(telegraficky) alebo Western Union.

50% vkladu,zostatok pred odoslaním. 4, Aký druh dopravy, spôsob, akým používate?

Po mori a Vyjadriť všetko v poriadku,môžete vybrať sami. 5, Ako sklenené dosky byť pri montáži vlepí na stenu?

Ponúkame nehrdzavejúcej ocele pohár a rozšírenie skrutku,môžete dokončiť

inštalácia do 1 minúty.Ukáže vám inštrukcie a pictureswhen si objednáte 6 Ako čisté sklo luster a sochárstvo?

Pomocou feather duster bude ok alebo niečo podobné, sušičom na vlasy tiež je goodchoice. 7 Keď môžem získať cenu?

Budeme citovať v rámci 24 hodín po tom, čo sme si svoje vyšetrovanie.Ak to vyžaduje naliehavá situácia, prosím informujte nás váš e-mail, alebo jednoducho nám zavolajte. 8 Ako môžem získať vzorky na kontrolu kvality?

Cena po potvrdení, môžete si vyžadujú pre vzorky na kontrolu naše kvality.Zvyčajne To trvá 7 až 15 dní, aby sa vzorky najmä vzorky sú vyrobené na mieru.Klienti potrebujú na pokrytie nákladnej zbierať 9 Čo doba pre sériovú výrobu?

Úprimne, To závisí od objemu objednávky a sezóna môžete zadať objednávku.Normálna doba dodania je približne 15-25 dní. 10 Čo ak som nemal nikdy kúpiť výrobky z Číny?

Prevedieme vás krok za krokom, môžeme pomôcť vypočítať všetky možné ceny pre vás.Naše prepravné dopravca bude tiež trvať vás na vaše port strane.

1. Dovozné clá, dane a iné colné odbavenie poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto sú kupujúceho zodpovednosti.Pls poraďte sa so svojím vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.

2. Sme rozhodne spôsob dopravy pre všetkých ZADARMO DOPRAVA objednávky.Ak potrebujete určitý spôsob dopravy, pls nechajte nám správu pri zadávaní objednávky.

[Dopravy a rozbitie problémy]

Naše výrobky sú krehké, potom 100% zadarmo náhradné diely by byť zabalené spoločne, aby vás.Máme mnoho rokov skúseností v balíkov a zásielok, sme sa zaviazali k nule rozbitie.Prosím, dajte nám vedieť, v prvom rade cez Trademanager, e-mailom alebo Telefonicky ohľadom na niektoré poškodenie spôsobené pri doprave, a pošlite nám "jasné, zlomené produktov fotografie" k nám do 24 hodín, zabezpečíme bezplatné náhradné diely na vás okamžite!Ďakujeme za pochopenie a podporu!

[Tipy]

Naše výrobky sú väčšinou ručne fúkané, ručne tvarovaná, nie ako veľké množstvo lacné umelé výrobky zo skla, ktoré sú blowned alebo tvarovaná podľa stroj v súčasnom trhu, sú remeslá v jeho skutočný zmysel, takže si zaslúži svoje zbierky.Niektoré výrobky môžu existovať ako je veľkosť, hmotnosť, tvar a farba rozdiel v porovnaní s obrázkami, a môže mať tiež niektoré bubliny, farba mieste a blok pásy, pretože vzduch sa pri tvorbe, ale kvalita je prísne strážných v rozsahu medzinárodného štandardu kvality skla.Odporúčame ukončiť naše produkty, ak vediete perfektné jedna.Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti!

[Komentár]

Oboch kupujúcich a predajcov, ako je win-win výsledky, hoci online nakupovanie je virtuálny, to je vaše úprimné záujmov a koníčkov, aby nás vykonávali až do dnes a nahromadené viac skúseností tak, aby zákazníkom lepšie.Vaša pomoc a podpora je nevyhnutnou časti nášho pokroku.Náš pôvodný zámer je zdieľať krásu s viac z vás a aby všetko naše úsilie ponúknuť viac vynikajúca kvalita a rozumná cena remesiel.Každý komentáre sú ťažké, vyhral v obchode, všetci vieme, každý bean má svoje čierne, prosím, neváhajte komunikovať s nami, ak nie ste spokojní s našimi remesiel alebo iných to je veľká pomoc pre nás na zlepšenie a tiež budeme snažiť poskytovať vám dobré po-predajný servis.Prosím, nie unhesitatingly zanechajte nám zlý komentár!

Sku: w3647

Špecifikácia
  • Položka Druh - Nástenné Lampy
  • Funkcie - Farba/Veľkosť Prispôsobiť Štýl
  • Materiál - Sklo, Kameň
  • Použitie - DOVOLENKA
  • Je Stmievateľné - No
  • Certifikácia - UL, CCC, ce
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Technics - Horúce Ohýbanie
  • Zdroj Svetla - LED Žiarovky
  • Záruka - 3 rokov
  • Odtieň Typ - Matné Sklo
  • Je Žiarovky Zahrnuté - No
  • Odtieň Smer - Dole
  • Zdroj Napájania - AC
  • Prepnúť Typ - Iné
  • Základný Typ - E14
  • Názov Značky - YPARASOL
  • Osvetlenie Priestoru - 10-15square metrov
  • Číslo Modelu - PW058
  • Materiál Telesa - Sklo
  • Štýl - ART DECO
  • Napätie - 110v, 120v, 220v, 240v
  • Počet svetelných zdrojov - 1
  • Typ Inštalácie - Na Stenu
  • Aplikácia - KÚPEĽŇA, Foyer, Kuchyňa, Lôžková Izba, Jedáleň, Štúdia

Značky: david chihuly glass, chihuly štýl socha, fúkané sklo luster umelec, dale chihuly umenie, dale chihuly svadbu, čip dale vigny, chihuly štýl podprsenka, dale chihuly snímky, fuji štýl sklo, chihuly glass sculpture.

Hodnotenie Zákazníkov

Môžete tiež rád

€9.82
(0)

Produkt: usb pripojenie napájania-iba dotykom prepnúť 3d lampa usb touch prepínač: usb touch prepínač/ 7 zmena farby ( červená , zelená , modrá , žltá , azúrová , purpurová , biela) upozornenie: batérie nie je podporovaný napájaný:usb svetlo základná farba: čierna 3d ilúziu platňa 4 mm hrubé balenie

€56.61 €33.97
(0)

Usb powered/star nočné svetlo 360 stupňov otáčanie projekčnej lampy s 6 filmov pre dieťa, chlapec, izba dekor dovolenku dar funkcie : nový 4-v-1, nočné svetlo projektora: hviezda projektor + galaxy projektor + biely šum + bluetooth reproduktor.tento projektor prináša úžasné, hviezdna noc svetla projekciu z vĺn oceánu a hmlovina

€18.40 €10.12
(0)

Slnečné svetlo vonku trávnik led, super jasné solárne záhradné osvetlenie, nerez dekoratívne krajiny lampy solárne funkcie: 1. pomocou svetla spínača, solárne led svetlo sa automaticky zapne v noci a automaticky sa nabíja aj počas dňa. 2. solárne záhradné pól svetlo, multi-farebné fľaky, plný slnka, až 8 hodín, vypúšťanie

€17.35 €16.48
(0)

Môj priateľ, vitajte v našom obchode, sme pôvodné priame a majú veľa zásob, podporujeme dropshipping.hoci toto je náš nový obchod, budeme poskytovať kvalitné produkty a služby, ďakujeme vám za vašu dôveru a podporu. style1 s style2: názov produktu: živice cartoon jednorožec veľké ružové / veľká modrá veľkosť:

€17.21 €11.53
(0)

Gon & killua anime obrázok hunter x hunter manga art 3d led svetlo krásne priateľstvo darček pre fandom priateľmi krytý spálňa decor to je úžasné umenie osvetlenie interiéru pre priateľov domáce dekorácie. svietidlá sú asi 20 cm na výšku, a môžu oživiť svoj priestor s 7 rôznych farieb (červená, žltá, zelená,

€25.44
(0)

Poznámka: biele svetlo len 36 led.ostatné farby sú 108 led. funkcie: oveľa jemné konáre s inovované baliaci materiál. splnenie diy potrebné s nastaviteľným pobočiek.môžete ohnúť pobočiek a strom do akéhokoľvek tvaru sa vám páči. viac jednoduché a zábavné s dotykový snímač prepínač, ovládanie pomocou

€40.05 €30.04
(0)

Rgb solárne plávajúce bazén svetlo, solárny bazén svetlo s diaľkovým vonkajšie slnečné podvodná svetla ip68 solárne lampy bazén materiál: pe plast materiál (uv8,fda) nabíjanie metóda: solárne nabíjanie solárny panel: led solárne 2,5 w nabíjateľná batéria: 3,7 v li batéria 2000 mah farby: rgb 16 zmena

€52.48 €30.97
(0)

Vitajte priatelia z celého sveta k návšteve nášho obchodu ďakujeme vám za vašu priazeň a tešíme sa na vašu návštevu opäť. prosím, dajte nám 5 bodov, ak ste spokojní po obdržaní tovaru. sme milovať hodnotenie každého zákazníka. ak nie ste spokojný s naším tovarom a službami, môžete sa na nás kedykoľvek

€79.71 €47.82
(0)

Kreatívny dizajn špirála moderné stolové svetlo akryl stolové lampy pre spálne vedľa lampy domova osvetlenie zariadenie názov produktu: stolové lampy veľkosť: 15 cm (d) x 45 cm (h) 18w shell farieb: žlté zlato/black/white zdroj svetla: led 2835smd svetlo farebné prevedenie: teplá biela / studená biela remeslo:

€26.39 €17.15
(0)

Základné informácie: názov položky: šteňa silikónové nočné svetlo pracovné napätie/prúd: 5v 1000ma max výkon: 0,8 w kapacita batérie: 1200mah materiál: silikón、abs ovládanie: dotykový snímač & zapnúť/vypnúť & diaľkové ovládanie veľkosť: 105*95*145mm ⭐ upokojujúce nočné

€34.10 €20.46
(0)

Funkcie: 1.na lastest inovované diaľkové ovládanie tichom tému projektor vlny svetla rekonštruovaných mini projektor, ktorý môže projekt farebné svetlá na hladké, strop alebo steny vytvoriť romantické, rekreačné a výbornú atmosféru.poskytujú pocit ležať na pláži neskoro v noci, pozeráte vlny prichádzajú v 2.ocean

€13.88
(0)

Vodotesný led solárne svetlo solárne kosačky lampy, záhradné osvetlenie, dekorácie vonku krajiny zabezpečenia núdzového solárne lampy vianočné svetlo špecifikácia pomocou amorfný kremík solárne panely fotoelektrické konverzného kurzu až do 17percent to je široko používaný v cestách, nádvorí, záhrad, bazénov

€255.06 €196.40
(0)

Poznámka: túto cenu nie sú súčasťou colného poplatku ,ktorý zákazník by mal platiť forcustoms poplatok a robiť colné odbavenie v čase rusko kupujúci musieť poskytnúť úplné meno a pas čísla , vezmite prosím na vedomie,

€255.67 €178.97
(0)

Nástenné svietidlá moderného dizajnér tvorivé e27 obývacia izba, jedáleň, spálňa, nočné štúdia 110v dekorácie osvetlenie otočná nástenné svietidlo veľkosť: dĺžka 77 cm*šírka 45 cm*výška 32 cm proces: galvanické pokovovanie + pečenie lak farba: zlato + čierna plocha: obývacia izba, spálňa študovňa materiál:

€24.77 €17.34
(0)

Led usb, optický kvet domov svadobné, vianočné dekorácie strom lampa batérie víla spálňa darček nočné svetlo funkcia: tento diy led strom lampa prinesie elegantný dizajn a snovými svetlo do vášho domova.to je veľmi krásne dekoratívne kus s bielym kovový povrch na základňu.používať ako kľúčové osvetlenie pre

€11.55
(0)

Danganronpa mioda ibuki 3d ilúziu led anime lampy, osvetlenie farby nightlights lampara na darček sme profesionálny 3d led lampa s továrni v meste shenzhen,čína.my sme v tejto súvislosti viac ako šiestich rokov.robíme dodanie dobrú kvalitu a vysoký štandard služieb.vitajte maloobchodný predaj a drop-poštovné podnik bude pozornosť

€40.49 €21.46
(0)

Nové prebudiť nočné svetlo hodiny digitálne spánok funkcia budík nočná atmosféra lampa usb nabíjanie domov izba nočné svetlo toto je 7 farieb atmosféru nigh svetla/budík/zrkadlo/zobrazenie teploty/usb nabíjanie. vlastnosti produktu led zobrazenie času 12/24 hodinový systém budík & spánok zobrazenie

€114.85 €91.88
(0)

Shoptool_ position_ top_ začať shoptool_ súvisiace marketing_ 34424_ začať expresné doručenie vybraných nových produktov nájdete ďalšie nové express výber led žiarovky moderný jednoduchý detskej izby stropné svietidlo kreatívne kvetinové osobnosti hviezdice chlapci a dievčatá spálňa lampa teplé a romantická spálňa svietidlo

€41.65
(0)

Poznámka: aj my máme modrá/zelená led podvodná svetla, prosím zanechať odkaz povedzte nám, akú farbu, ktorú potrebujete.alebo štandardné dodanie červená podvodná svetla.vďaka. funkcia: 1. nové a vysokej kvality 2. plne ponorné a dokonale utesnená, vodotesná pozornosti pridáva oslniť farba na váš rybník alebo